Шоколад- невід’ємна частина нашого життя. Великий вміст какао заряджає вас енергією та піднімає настрій. Обов’язково спробуйте, класичне, шоколадне морозиво за італійським рецептом.
Вершкове морозиво - це продукт, основу якого складають молоко і вершки. Він менш калорійний, ніж пломбір, але зовсім не поступається йому за смаковими якостями.
Зелений чай (матча) сьогодні - це повсякденний і церемоніальний напій для японців , а спосіб виготовлення був придуманий буддиськими ченцями в Китаї. Має тонізуючу дію.
Чудова альтернатива для поціновувачів кави поєднались у нашому прохолодному десерті .Це морозиво покращить настрій та додасть енергії
Винахід французького кондитера Анрі Ле Ру, втілений італійським майстром в нашому особливому морозиві. Невеликий вміст солі підкреслює смак карамелі роблячи його вишуканим. Це морозиво не може залишити байдужим нікого!
Вишукане поєднання освіжаючої м’яти та шматочків чорного шоколаду .Нам подобається як реалізована ця класична комбінація смаків в морозиві .Спробуйте і ви ,що у нас вийшло.
Листочок м'яти зі свіжим ароматом і прохолодним післясмаком - невід'ємний інгредієнт кулінарних традицій різних народів.Це морозиво освіжає , тонізує та заспокоює водночас.
Ніжне поєднання полуниці і молока- смак дитинства . Його можна використовувати для приготування коктейлів, ним можна ласувати коли дуже щасливі , коли трохи сумно , і просто так.
Страчателла – (від італійського слова «stracciato», тобто «рваний») морозиво відоме далеко за межами Італії . Кінцевий продукт являє собою біле морозиво з густо розкиданими шоколадними крихтами.
Фундук дуже корисний та має поживний склад . Він здатний втамувати відчуття голоду і наситити організм необхідними елементами.
Кожна половинка волоського горіха ззовні нагадує півкулю людського мозку. І не просто так, оскільки даний горішок надзвичайно корисний для нього. Волоський горіх активізує роботу мозку, покращує пам’ять і розумову діяльність.
В перекладі з іранського означає «горіх який сміється». Таку назву фісташка отримала через тріщини в шкарлупі, нагадуючи посмішку. Посміхнись смакуючи наше морозиво!
Ароматна, соковита, червона ягода, котра асоціюється з почуттям любові та пристрасті. Вона не лише смачна, але й надзвичайно корисна- в ній безліч вітамінів та антиоксидантів.
Малина, полуниця, ожина, смородина- ідеальне поєднання дарів лісу. Тонізуючий смак на основі свіжих ягідних плодів здивує своєю композицією. Складно зупинитися спробувавши хоча б ложечку ягідного сорбету !
Ананас солодкий та низькокалорійний продукт. У Китаї ананас є обов’язковим атрибутом святкового столу під час святкування Нового Року за східним календарем .На вихідних завжди хочеться чогось святкового, чогось не такого , як ми їмо весь тиждень, то ж не чекайте особливого дня, а спробуйте ананасовий сорбет прямо сьогодні!
Морква і яблука - найпополярніші інгредієнти для приготування вітамінного коктейля .Моркв'яно-яблучний мікс грає роль природного помічника, який приводить весь організм в відмінний стан.
З кожною ложкою сорбета з манго Ви відчуєте райський смак цього чудового фрукта . Поринь у тропічну насолоду.
Сорбет з лимонів має дивовижний аромат і терпкий освіжаючий смак . Лимонне морозиво сподобається і дорослим і дітям.